8 april 2010
00:00

Heleneholms SK

Referat: AIF Barrikaden - Heleneholms SK

Josefin stod i mål. Utespelare var Pati, Erica, Lisa, Sandra C, Evelina, Helena, Camilla N, Vilma, Malin, Lollo, Mona, Sandra L, Sofie

Första halvlek var relativt jämn spelmässigt (vi hade ett visst övertag på slutet) men präglad av dåligt spel på båda sidor. I 2:a halvlek var de förkrossande överlägsna och hade bl.a. 8 hörnor de första 17 minuterna.

Vi spelade 2 x 35 min. Lisa gjorde 1-0 i den 10:e min på ett långskott där deras målvakt knappast gjorde den bästa insats man sett.......

De kvitterade till 1-1 i 19:e min efter grova missförstånd i vårt försvar och i den 26:e min tog de ledningen med det mål som skulle bli matchens sista. Förlust 1-2
alltså.

Vi gjorde en mycket dålig insats och hade större delen av matchen inget eget spel.